Ehkä – Työttömän yövuoro

Ehkä. Ehkä ei? Ehkäpä sittenkin? Ehkä EP!

Vuoden toinen Mielilevyt julkaisu  on  hämmentävästi nimetyn  ”Ehkä” -duon EP-levy Työttömän yövuoro. Levy on epävirallisesti ollut ulkona jo tovin, päätyy levykauppoihin valtakunnallisesti piakoin. Levyä saa cdnä ja lp 10″nä. Kymppituumanen on muuten nätti paketti. Mut niin on sisältöki.  Mielilevyjä. Ne soivat päässä pakottamatta. Pikkasevn kovva matsvkuva! Kuuntele ite: https://www.youtube.com/watch?v=TtDjHnVVNyE

EHKA EP kansi small

 

EHKÄ ite valaisee näin:
2014 perustettu oululais-helsinkiläinen kahden hengen superyhtye EHKÄ julkaisee debyytti-EP:nsä ”Työttömän yövuoro” 29.5. Vuoden olemassaolonsa aikana yhtye on tehnyt kasapäin musiikkia ja soittanut keikkoja lämmitellen mm. Jarkko Martikaista. EHKÄ on paljas, niukka ja ainutlaatuinen uusi kotimainen yhtye, jonka laulunkirjoituksen taso on poikkeuksellisen korkea. Kaisa laulaa sydäntäsärkevällä konstailemattomuudella ja Janne hakkaa maanisesti sähkökitaraansa.
Iloista yhtyetapahtumaa juhlistetaan kahdella Oulun alueen keikalla: perjantaina 29.5. yhtye soittaa varsinaisen levynjulkaisukeikan Heinäpään Oluttuvassa ja lauantaina se esiintyy Oulunsalon Fest In Peace -festivaalilla monen muun esiintyjän lomassa.
Tuore ”Työttömän yövuoro” -EP sisältää viisi omaa kappaletta, joiden tarinoissa käsitellään mm. kasvukipuja, urbaania hyödyttömyyttä, työtä ja työttömyyttä, päihdeongelmia ja marjanpoimintaa. Yhtyeen turhuuksista riisuttu instrumentaatio voi tuoda mieleen vaikkapa The Velvet Undergroundin, Noitalinna huraa!:n tai Billy Braggin. Myös yhtyeen suuresti ihailema Leevi & The Leavings voi kuulua vaikutteena läpi.
Työttömän yövuoro” -EP ilmestyy sekä CD:nä että vinyylinä.
Julkaisija: Mielilevyt
Jakelija: Playground Music Finland
EHKÄ on
Kaisa – laulu, nokkahuilu, melodika, huuliharppu
Janne – sähkökitara, tamburiini
Julkaistu kohteessa Yleinen