The Botherers – The 1st shards CD ulkona 3.maaliskuuta 2017

”THE BOTHERERS /// KRAUTALANGAN VÄÄNTÖÄ SUOMEN OULUSTA!”

Mielen päällä ajankohtaista asiaa. Ulkona sataa räntää mm. Suomi voitti juuri Dopingin MM kultaa. Ja viimeisenä asiana paljastettakoot, että The Botherers – The 1st shards CD julkaistaan huomenna 3.maaliskuuta 2017. Toni kehu levyä, että hyvä oli. Arvostin mielipidettä kananlihalle asti. Riku teki aika siistin kannen, okei?

Levyä voi ostaa huomisesta 3.3.2017 Levykauppa Xsästä, Bingolta  ja bändin jäbiltä.

Jos pelkän minihehkutuksen ja kansikuvan perusteella ei synny ostopäätöstä, niin stekkaappa esittelyvideota:

…ja sit mulla olis tarjota musiikkivideota:

Homma hommattu. Onko ideoita?

-juhismasa

Julkaistu kohteessa Yleinen

Okay then, we are the SWEAT SHOP BOYS

Mielilevyt julkaisee Sweat Shop Boys yhtyeen ”Okay then, we are the…”  Ep levyn perjantaina 4.3.2016.

Viiden biisin, parinkymmenen minuutin pläjäys esittelee nuoren bändin kaikessa kiimassaan; millon palossaan antaa palaa, milloin pakotettuna pidättelemään. Kappaleet risteilevät laineilevasta kesäpopista syysmyrskyisän kantripunkin kautta balladeihin ja tekstit seksuaalisesta turhautumisesta tuutulauluun. Kaikki erilaisia, kaikki samassa kasassa, juuri ja juuri.

Let the farfisirens scream ’n guitires howl!
Tune in, turn on & sweat it out!(May contain residues of country, surf, garage, folk, rock, power pop, blues and nuts.)
Yhtye juhlii julkaisua samana päivänä Oulun Bingolla. Sieltä voi ostaa levyä. Ja Levykauppa Xsästä. Tältä se näyttää:

Tältä se mm. kuulostaa:

Levyä voi ostaa Levykauppa Xsästä ja bändin pojilta.
Palataan!
-Hikisetliksatmasa
Julkaistu kohteessa Yleinen

Ehkä – Työttömän yövuoro

Ehkä. Ehkä ei? Ehkäpä sittenkin? Ehkä EP!

Vuoden toinen Mielilevyt julkaisu  on  hämmentävästi nimetyn  ”Ehkä” -duon EP-levy Työttömän yövuoro. Levy on epävirallisesti ollut ulkona jo tovin, päätyy levykauppoihin valtakunnallisesti piakoin. Levyä saa cdnä ja lp 10″nä. Kymppituumanen on muuten nätti paketti. Mut niin on sisältöki.  Mielilevyjä. Ne soivat päässä pakottamatta. Pikkasevn kovva matsvkuva! Kuuntele ite: https://www.youtube.com/watch?v=TtDjHnVVNyE

EHKA EP kansi small

 

EHKÄ ite valaisee näin:
2014 perustettu oululais-helsinkiläinen kahden hengen superyhtye EHKÄ julkaisee debyytti-EP:nsä ”Työttömän yövuoro” 29.5. Vuoden olemassaolonsa aikana yhtye on tehnyt kasapäin musiikkia ja soittanut keikkoja lämmitellen mm. Jarkko Martikaista. EHKÄ on paljas, niukka ja ainutlaatuinen uusi kotimainen yhtye, jonka laulunkirjoituksen taso on poikkeuksellisen korkea. Kaisa laulaa sydäntäsärkevällä konstailemattomuudella ja Janne hakkaa maanisesti sähkökitaraansa.
Iloista yhtyetapahtumaa juhlistetaan kahdella Oulun alueen keikalla: perjantaina 29.5. yhtye soittaa varsinaisen levynjulkaisukeikan Heinäpään Oluttuvassa ja lauantaina se esiintyy Oulunsalon Fest In Peace -festivaalilla monen muun esiintyjän lomassa.
Tuore ”Työttömän yövuoro” -EP sisältää viisi omaa kappaletta, joiden tarinoissa käsitellään mm. kasvukipuja, urbaania hyödyttömyyttä, työtä ja työttömyyttä, päihdeongelmia ja marjanpoimintaa. Yhtyeen turhuuksista riisuttu instrumentaatio voi tuoda mieleen vaikkapa The Velvet Undergroundin, Noitalinna huraa!:n tai Billy Braggin. Myös yhtyeen suuresti ihailema Leevi & The Leavings voi kuulua vaikutteena läpi.
Työttömän yövuoro” -EP ilmestyy sekä CD:nä että vinyylinä.
Julkaisija: Mielilevyt
Jakelija: Playground Music Finland
EHKÄ on
Kaisa – laulu, nokkahuilu, melodika, huuliharppu
Janne – sähkökitara, tamburiini
Julkaistu kohteessa Yleinen

Ruotomieli – Jytisevä voima cd ulkona 1.5.2015. Lp tulee perästä.

Klaaraa vappu uusi mielilevy päässä!

Ruotomieli julkaisee uuden Jytisevä voima (CD) levyn 2.5.2015. Lp-levy tulee perästä. Levyn julkaisua juhlitaan Kulttuuribingolla lauantaina 2.5. yhdessä Tommi Saha & Vapaat kuviot -yhtyeen kanssa. Nekin julkaisee levyn. Samana päivänä yhtyeet esiintyvät myös Oulun Levykauppa X :sässä. Huhuu: LP-levyjäkin saattaa jo saada lauantain bileistä!

Uutuuden kansikuvan tussasi Läjä Äijälä.

ruotomieli 12 inch LP cover

Pari maistiaista levyltä helpottamaan ostapäätöstä:

 

 

-Parta-Matti

 

Julkaistu kohteessa Yleinen

The Blood Sausage Boys – Donkey Riding LP ulkona 29.8.

Oukkidou!

Mielilevyt julkaisee The Blood Sausage Boysin – Donkey Riding LP-levyn Perjantaina 29. elokuuta.  LP-levy on iso ja siinä on hienot kannet. Isompi ku sun padis. Levy on tosi hyvä, onhan se yksi mielilevyistä! Kuten padis, se soveltuu myös pefletiksi ja frisbeeksi.  Sitä kannattaa kuitenkin mieluiten kuunnella. Levyä myy ainakin Mr. Levykauppa X ja sitä voi jo udella bändin pojilta tai levy-yhtiön edustajilta. Suosittelen tekemään ostopäätöksen! Padin nyplääjille tiedox: levy sisältää myös latauskoodin.

T. Levymoguli Mehu-Matti Hattu

Donkey riding front Cover

IMG_2738

Ennakkotilaus: http://www.levykauppax.fi/artist/blood_sausage_boys/donkey_riding/#cd

Julkaistu kohteessa Yleinen

Mielilevyt on oikea levy-yhtiö!

Mieletöntä!

(Taasko!). Mielilevyt julkaisee levyn. Yllätys-yllätys! Se on se bändi, jossa soittaa Oulun läskipäisimmät jätkät. Ruotomielen KOVEMPI KUIN MUUT-CD-levy on levykaupassa ja sun levyhyllyssä tossa ihan niinku just kohta-puoli nyt näinä päivinä (hän vilkuilee olematonta rannekelloaan) joo. Tuoltahan sitä voi jo tilata:

http://www.levykauppax.fi/artist/ruotomieli/kovempi_kuin_muut/#cd

 

Kutita itseäsi vielä vähän tällä ole hyvä!:

Ja kuuntele tästä

Asiasta toiseen…

Mutta mikä on vielä käsittämättömämpää? Mielilevyt julkaisee toisenkin äänitteen! The Bullet Biters -yhtyeen  STRANGLERS UNITED  polykarbonaatti-alumiini-digitaali-hengentuote (eli CD) on kaupoissa vielä hiihtokelien ollessaan huipussa. Levyssää on mm. Mielilevyt logo. Huh mitä kamaa!

 

Uusi mielilevy jääköön soimaan sun päähän!

Toivottaa (levy-yhtiön uusi varajäsen, kilpapyöränomistaja ja kuvataiteilija): Klevi Frank  (lausutaan Cleevai´ fräänck)

Julkaistu kohteessa Yleinen Merkitty: , , , ,

Mielilevyt-sivusto uusittu

Tervetuloa uudistetulle Mielilevyt-sivustolle.

Julkaistu kohteessa Yleinen